14/4/11

Δεν βγαζω τον εαυτο μου απ εξω!

Ειναι τραγικο!!!
Ειναι τραγικοτατο αυτο που συμβαινει!!

Ενταξει εγινε το HI5 [που το θυμηθηκα??], ειχαν ολοι στο δημοτικο-γυμνασιο, αργησα αλλα εκανα ενα λογαριασμο να εχω να παιζω, δεν ασχοληθηκα και πολυ για να ειμαι ειλικρινης, μονο οταν θελαμε με τις φιλες μου να βλεπουμε φωτογραφιες αυτων που μας αρεζαν βαζαμε η μια την αλλη να τον κανει φιλο για να μην φανει οτι η ιδια που γουσταρει ριχνει τα μουτρα της και του κανει αιτημα φιλιας[και ετσι τελικα καρφωνομασταν παραπανω].

Μετα μια ωραια μερα προπονησης μιλουσαν οι "μεγαλοι" για το τι ειπε ο Ρουλης στη Ρουλα μεσω Myspace. Εκατσα και εγω απο διπλα, καταλαβα οτι ηταν τυπου HI5 το οποιο δεν με ειχε ενθουσιασει οποτε δεν εδωσα βαση και δεν εκανα.


Τελη γυμνασιου η αρχες λυκειου ακουσα για μια περιπτωση που αρχισε δειλα-δειλα να κανει τα πρωτα της βηματα, facebook σου λεει. Ακουσα και εγω οτι στο εξωτερικο ειχε πολυ περαση, εκανα λογαριασμο και επι αρκετα χρονια το ειχα με 10φιλους που ζουσαν ολοι εξω και εμπαινα μια φορα το 6μηνο για να δω αν εχω τιποτα -που δεν ειχα ποτε.
Πρωτο ετος το επιασα "στα σοβαρα", απο τοτε οφειλω να ομολογησω δεν το ξαναφησα ποτε.


Εδω και 1χρονο σχεδον μπηκε καινουριο ονομα στο παιχνιδι, twitter το λενε. Το θεωρω απιστευτα βαρετο απ ο,τι βλεπω τους καμμενους φιλους μου που εχουν αλλα και απο την χρηση του που μου εχουν εξηγησει ποια ειναι. Παρ ολα αυτα μπηκα στη διαδικασια να κανω, "ετσι για να δω τι παιζει". Δυσκολευομαι -η αληθεια ειναι- και συνεχιζω να το βρισκω εξαιρετικα βαρετο αλλα θελω να δω "που το παει", δεν γινεται ολοι να ειναι ενθουσιασμενοι και εγω τοσο ξενερωμενη.


Σκεφτομαι αν τα χρειαζομαστε ολα αυτα τα sites και τους τροπους επικοινωνιας.
Κατεληξα πως οχι. Βασικα αν το καλοσκεφτεις ουτε το κινητο μας ειναι τοσο αναγκαιο οσο θελουμε να δειχνουμε οτι ειναι, δηλαδη στα φοιτητικα χρονια των γονιων μου που δεν ειχαν κινητα δεν περασαν καλα?? Μπορει και καλυτερα... Αλλα ενταξει, αντε πες το κινητο, ειναι κινητο, εξυπηρετει και πιο σοβαρα περιστατικα.
Ολα τα υπολοιπα ομως συνεχιζω να πιστευω οτι ειναι το μεσο για να δειχνουμε ποσο γαματοι ειμαστε, ποσο γαματη μουσικη ακουμε, ποσο γαματες φωτογραφιες βγαζουμε, ποσο γαματα περναμε εκει που παμε κλπ

Οχι παντα, αλλα ολοι!

Και εννοειται οτι ΔΕΝ ειμαι κατα και ισα-ισα τα θεωρω οτι εχουν και αυτα τον ρολο τους στη καθημερινοτητα μας αλλα θελει μετρο, και για να μιλησω στην ορολογια του twitter, θελει να το "ακολουθεις" εσυ και οχι αυτο εσενα...

8 σχόλια:

panos srpk είπε...

Με όλα αυτά θα καταλήξουμε ζόμπι που όλη την ώρα μεσα είναι κι αν ποτέ βγαίνουμε έξω, τα μάτια μας θα είναι μονίμως καρφωμένα στην οθόνη του σμαρτφόν που έχει και γουάι-φάι ίντερνετ.
Τεχνολογία σου λέει μετά.
Στο εξωτερικό και δη στην Αμερική είναι γεγονός. Αλλά τα αμερικανάκια το χουν παρακάνει. Εμείς δε θα πάρουμε, ευχαριστώ.

Menelaos Gkikas είπε...

θα στο βουλιάξω επιτέλους!!!

Ανώνυμος είπε...

Όλα τα site που ανέφερες δεν είναι κακά και όντως μπορούν να σου προσφέρουν μία α επικοινωνία ή διευκόλυνση, μέχρι τη στιγμή που θα αρχίσει να σου γίνεται απαραίτητο, θα κυριεύσει το μυαλό σου, θα εισβάλει στη καθημερινή σου ρουτίνα και θα σε χώσει στο τρυπάκι του τι πρέπει να κάνεις και ποιους κανόνες να ακολουθήσεις για να αναδειχθείς!
Όπως είπε κι ο sarper, ευχαριστούμε δε θα πάρουμε!

Μπουκλα είπε...

Τιποτα δεν ειναι απο μονο του "κακο".
Η χρηση και η σημασια που δινεις σε κατι το κανει "χειροτερο" η "καλυτερο"!!

Πχ ένα τετοιο site μπορει να μας φερει πιο κοντα αλλα μπορει και να μας απομακρυνει, αναλογως τι χρηση κανουμε :)

Menelaos Gkikas είπε...

αυτό λέω κι εγώ

Ανώνυμος είπε...

Ισχύει! :)

Το twitter είναι κυρίως για χρήση από κινητό. Να λες ότι βλακεία σου κατέβει εκείνη τη στιγμή. Δεν χρησιμεύει κάπου αλλού!

astakoulis είπε...

Εξαρτάται, αν βάζεις ας πούμε ξυπνητήρι στις 4 τη νύχτα για να ποτίσεις τα κολοκλυθια σου στο farmville έχεις πρόβλημα. Και δεν υπερβάλλω, ξέρω άτομα που το κάνουν... Και τώρα που είπες βαρετό το poke τι σου λέει; Δεν υπάρχει πιο βαρετό και άκυρο πράγμα στον κόσμο. Όπως κάναμε αναπάντητη στο κινητό όταν ήμασταν μικρά. Σου έκανε μετά κι ο άλλος μια αναπάντητη και χαιρόσασταν. Καμία συνεννόηση.

Μπουκλα είπε...

χαχαχαχα οντως αν βαζεις ξυπνητηρι για να ποτισεις τα εικονικα φυτα ειναι προβλημα, και δημιουργει και στους αλλους[4 τη νυχτα ξυπνητηρι...].

δεν ανηκω στους σε καμια απ τις κατηγοριες που εχουν αναφερθει ως τωρα στα σχολια και πιστευω οτι κατα ενα μεγαλο ποσοστο ειναι στο χερι του καθενος να το ελεγξει!!

[οσον αφορα το twitter, δεν ξερω πως να κανω log off απο το κινητο και ειναι ολη μερα συνδεδεμενο!! μιλαμε για φοβερη εξοικειωση με την τεχνολογια!!!]